Social Media

donderdag 11 augustus 2011

Beauty by Elke & Sleek.


Beauty by Elke is een Belgische beauty webshop, die al langer tussen mijn lijstje van goedkope webshops stond, maar waar ik tot voor kort nog nooit iets had gekocht. Aangezien ik in België woon en je bij kleine aankopen ook voor brievenbuspost kan kiezen, waren de verzendkosten uiterst voordelig voor mij. Dit - en het feit dat er nog wat geld op mijn Paypal stond - zorgde ervoor dat ik eindelijk iets bestelde.

In heel beautyland wordt er vol lof gesproken over de producten van Sleek en dan vooral over de I-Divine palettes. Ik kon dan ook niet langer achterblijven en bestelde bij Elke het Oh So Special palette.

De betaling gaat vlotjes, je hoeft zelfs geen apart profiel aan te maken en je kan betalen via een overschrijving of via Paypal. De verzendkosten zijn, zoals ik al zei, heel gunstig. Het tarief ligt tussen de €1,- en €7,- naargelang het brievenbuspost of pakketpost is, en naargelang je in België of Nederland woont. Ook de prijzen van de producten zelf zijn heel voordelig. De verzending duurt ongeveer twee werkdagen voor België en naar Nederland kan dit oplopen van drie tot vijf werkdagen.

Ik ben enorm tevreden over de service die Beauty by Elke biedt. Mijn pakje lag na twee dagen al in mijn bus. Jammer genoeg was er één pan van het Oh So Special palette gebroken, maar na contact met haar te hebben opgenomen, bood ze me aan een nieuw palette te verzenden ter compensatie. Dit had ik totaal niet verwacht en ik was dan ook super blij dat ik zelfs een andere versie mocht kiezen. Ook dit palette had ik na twee dagen in mijn handen.


De palettes komen in mooie kartonnen doosjes, versierd met een patroon eigen aan elk palette. Zo is er een zakkende zon te zien bij Sunset en is Oh So Special versierd met sierlijke krulletjes. De palettes zelf zijn dan weer niet versierd, maar kunnen genieten van een simpel zwart doosje in matte uitvoering met het woord Sleek in glanzend zwart gedrukt. Hierdoor ogen de palettes heel chique en stijlvol.


Hallo, zien jullie dat? Wat een pigmentatie. I'm in love. Ik moet wel zeggen dat ik een ietsiepietsie heb valsgespeeld. De swatches zijn namelijk allemaal nat aangebracht, als je ze droog aanbrengt zijn ze iets minder intens. Sunset doet je inderdaad steevast denken aan een prachtige zonsondergang, met zijn gloeiende warme kleuren. Alle kleuren bevatten een satijnen glans, enkel de zwarte kleur is mat, en ze glijden als boter over je huid heen. Sommige brokkelen een beetje, maar dat valt op zich best wel mee. Let gewoon op dat je je kwast goed aftikt, zo voorkom je fallout.


Ook deze swatches zijn nat aangebracht, maar zijn net iets subtieler dan de kleurtjes van Sunset. Oh So Special bevat vooral lieflijke zachte kleurtjes, die perfect zijn voor mensen die graag wat rustigere looks maken. Maar natuurlijk kan je ook met dit palette de kleuren heftiger aanzetten en een knallende smokey look creëren. Het palette bevat zowel matte kleuren, als shimmery kleurtjes. De roze en bruine kleuren vullen elkaar ook perfect aan en je kan dan ook vele kanten uit met ze.

Ik kan dus zeggen dat ik zowel super tevreden ben over mijn aankoopjes, als over de service van de webshop waar ik ze heb gekocht. Beauty by Elke is een online winkel waar ik met een gerust hart zeker wat vaker ga bestellen en ook Sleek zal wat vaker in mijn virtuele mandje belanden.